Christmas Gift Guide

Christmas Gift Guide
25 November 2021

Магията на предстоящите празници вече витае във въздуха. Витрините греят в меки светлини, в домовете засияват коледни елхи, а навън е красива снежна приказка. И разбира се започваме да правим списъци с подаръци за близките ни хора. Последното може да се окаже доста стресиращо начинание, особено ако го оставим за последния възможен момент.

 

Ако още не сте готови с избора и се нуждаете от малко вдъхновение, ето и нашия списък с идеи.

*Вярваме, че идеалният подарък за любимия човек е този, който показва внимание и носи преживяване; който ни откъсва от ежедневието и прави момента специален.

 

 

1. Ароматна свещ

 

Според нас, тя е идеалния Коледен подарък, защото носи светлина, топлина и уют. И разбира се изпълва дома с вълшебен аромат - на нежни цветя, бадемово мляко, сладка ванилия и топъл кехлибар.

 

Вижте нашите ароматни предложения тук.

 

*Всяка свещ DEOREA е ръчно налята и изработена от висококачествени натурални съставки, с грижа за Вас и околната среда.

 

 

2. Луксозен занаятчийски сапун

 

Красивото барче сапун внася идеалната щипка лукс в ежедневието. Защо? Защото дните на грубите сапуни, които дразнят и изсушават, безвъзвратно отминаха. Сега можете да се насладите на сапун, който е изключително нежен за кожата - почиства, но и подхранва; наситен с аромат, осигуряващ релаксиращ ритуал с етерични масла и не на последно място, с великолепен занаятчийски дизайн.

 


Нашият луксозен сапун AURA е дълбоко овлажняващ, ръчно изработен чрез занаятчийски „студен процес“ и съставът му е обогатен с чист мед, съдържащ ценни полифеноли. И тъй като формулата е толкова мека, тя е напълно безопасна за използване върху лицето и тялото от всеки в семейство.

 

 

Миенето на ръцете винаги е важно, а напоследък още повече. Така че защо да не го направите още по-приятно с нашия луксозен сапун AURA?

 

 

3. Плетено одеяло

 

То не е просто одеяло...
То е Вашата компания за топла чаша чай.
То е Вашият нощен ритуал.
То е прегръдка от вълна.
То е идеалният Коледен подарък.❤

 


*Знаехте ли, че нашето красиво плетено одеяло LANA е изработено от фина италианска прежда - луксозна смес от вълна от алпака, чиста мериносова вълна, пухкав мохер и меки акрилни влакна. Известна като „дебелата коприна“, вълната от алпака е много лека и ефирна, има свойството да задържа топлината и притежава деликатен блясък, създавайки усещане за елегантност и лукс. Одеялото се предлага в златна картонена кутия и е перфектната идея за подарък!

 

 

Изберете своя цвят тук.

 

 

4. Подаръчен сет - ароматна свещ и натурален сапун

Обединихме в комплект любимата ни свещ NOEL, ухаеща на карамел, ванилия, бадемово мляко и прасковен нектар, с нашия великолепен занаятчийски сапун AURA. Добавихме и стилна подаръчна опаковка, с която да блести примамливо под елхата.

 

Поръчайте тук.

 

 

5.Ръчно изработено бижу

 

Всяко бижу разказва история. За това кои сме и какво носим в душата си. Какъв по личен и красив подарък от този?

 

Изберете своето бижу тук.

 

 

 

D E O R E A